Bug in last CVS after update!

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug in last CVS after update!

Евгений-8
Hello

In last CVS after update some nodes (I`m add attributes or change them
values),
values of this nodes (or attributes) are empty.
But them stored in document! And after open and resave this document in
eXist client,
all works!

Example:

document doc.xml:

<node/>

update insert attribute attr {"value"} into /node

......

Attribute is added? but:

/node

show <node/>.

If open and resave doc.xml in eXist client

/node

show <node attr="value">


Evgeny
[hidden email]



-------------------------------------------------------
SF.Net email is sponsored by:
Tame your development challenges with Apache's Geronimo App Server. Download
it for free - -and be entered to win a 42" plasma tv or your very own
Sony(tm)PSP.  Click here to play: http://sourceforge.net/geronimo.php
_______________________________________________
Exist-open mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/exist-open
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Bug in last CVS after update!

Wolfgang Meier-2
Hi,

> In last CVS after update some nodes (I`m add attributes or change them
> values), values of this nodes (or attributes) are empty. But them stored in
> document! And after open and resave this document in  eXist client,
> all works!

Ok, I fixed this in the CVS version. The attribute count was not updated
correctly.

Wolfgang


-------------------------------------------------------
SF.Net email is sponsored by:
Tame your development challenges with Apache's Geronimo App Server. Download
it for free - -and be entered to win a 42" plasma tv or your very own
Sony(tm)PSP.  Click here to play: http://sourceforge.net/geronimo.php
_______________________________________________
Exist-open mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/exist-open
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Bug in last CVS after update!

Евгений-8
Wolfgang Meier wrote:

>Hi,
>
>  
>
>>In last CVS after update some nodes (I`m add attributes or change them
>>values), values of this nodes (or attributes) are empty. But them stored in
>>document! And after open and resave this document in  eXist client,
>>all works!
>>    
>>
>
>Ok, I fixed this in the CVS version. The attribute count was not updated
>correctly.
>
>Wolfgang
>
>  
>
Hi, Wolfgang!
Many thanks! What about XQueryContext.java?

Evgeny [hidden email]


-------------------------------------------------------
SF.Net email is sponsored by:
Tame your development challenges with Apache's Geronimo App Server. Download
it for free - -and be entered to win a 42" plasma tv or your very own
Sony(tm)PSP.  Click here to play: http://sourceforge.net/geronimo.php
_______________________________________________
Exist-open mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/exist-open